De Brink

Een Brink is een open plaats in een dorp of gemeenschap waar mensen bij elkaar komen. Daar staan wij als school voor: In een open, creatieve sfeer bij elkaar komen, in samenwerking met de maatschappij.

 

Ons team

 

Sylvia

Mede-oprichter van school De Brink en opgeleid als docent Frans. Ik ben een duizendpoot, die al veel gedaan heeft. De laatste 20 jaar werkzaam, en nog steeds, in het regulier onderwijs. Maar ik zie dat leerlingen niet tot hun recht komen. En ik wil leerlingen graag tot hun recht laten komen. Zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen, hun talenten (verder) kunnen ontdekken en met veel kracht in het leven kunnen staan. Leren kan op veel manieren, maar werkt het beste als leren leuk is!

 

 

Rogier

Als muziekdocent is het heerlijk om ontspannen met de leerlingen te zingen, spelen en samen naar muziek te luisteren. Iedereen houdt van muziek, dus voelt het alsof ik het mooiste vak mag geven dat de school te bieden heeft. Op de Brink heeft elke leerling veel persoonlijke aandacht, dat is ook fijn. 

 

 

Maike

Ik ben docent Engels en ik heb 5 jaar in het regulier onderwijs gewerkt. Wat een verademing om nu bij De Brink te mogen werken. Een relaxte sfeer, een vrije omgang met elkaar. Gemotiveerde leerlingen die echt kiezen voor wat zij zelf willen leren. Ik ben erg enthousiast over De Brink!

 

 

Nanneke

Theater-en muziekdier Nanneke heeft van de kunsten haar beroep gemaakt. Zij gaat zingend, acterend en piano spelend door het leven. In deze disciplines coacht zij ook graag andere mensen. Leerlingen van jong tot oud krijgen zang-, piano-, muziektheorie- en theaterles in haar praktijk Zangstudio Duende. Mensen in contact brengen met hun passie: dat is wat ze het liefste doet. Want waar je hart sneller van gaat kloppen, dat is wat je moet doen in dit leven.

 

 

Wij vormen een netwerk met scholen die een soortgelijke visie op onderwijs hebben:

Basisschool Lazuli (Nijmegen)