De Brink

Een Brink is een open plaats in een dorp of gemeenschap waar mensen bij elkaar komen. Daar staan wij als school voor: In een open, creatieve sfeer bij elkaar komen, in samenwerking met de maatschappij.

 

Ons team

 

 

Sylvia

Mede-oprichter van school De Brink en opgeleid als docent Frans. Ik ben een duizendpoot, die al veel gedaan heeft. De laatste 20 jaar werkzaam, en nog steeds, in het regulier onderwijs. Maar ik zie dat leerlingen niet tot hun recht komen. En ik wil leerlingen graag tot hun recht laten komen. Zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen, hun talenten (verder) kunnen ontdekken en met veel kracht in het leven kunnen staan. Leren kan op veel manieren, maar werkt het beste als leren leuk is!

 

Jeffrey

Vanuit mijn eigen ervaringen met school en onderwijs ben ik ervan overtuigd dat uitgaan van het kind zelf, veel betere resultaten gaat geven dan iedereen in dezelfde vorm proberen te persen.

Toen ik zelf los was van het schoolwezen, ben ik me pas gaan ontplooien, nadat alle druk wegviel.

Ik wil dus graag een bijdrage leveren aan een school waar studenten die kans krijgen, om zich te ontwikkelen vanuit zichzelf en vanuit hun intrinsieke motivatie.Wij vormen een netwerk met scholen die een soortgelijke visie op onderwijs hebben:

Basisschool Lazuli (Nijmegen)